torstai 26. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen postaus! Lähtölaskenta käynnistyy!!!!

22...21...20! 20 päivää siihen, että lähden vuodeksi Australiaan. Olen pitkittänyt blogin aloittamista jo liian pitkään, mutta nyt on juuri oikea aika aloittaa se! :)

Olen Aarne Nykänen, Espoolainen lukiolainen ja harrastan vapaa-ajallani judoa ja lenkkeilyä. Olen myös ollut mukana isostoiminnassa ja tykkään olla luonnossa, vaeltaa ja kalastaa. Lisäksi vietän melko paljon aikaa ihanien kavereitteni kanssa. Pohdin pitkään vaihtovuodelle lähetmistä ja viimeinen positiivinen niitti tuli viime kesänä kielikurssin jälkeen. Silloin päätin lopullisesti, että haluaisin viettää vuoden ulkomailla. Nyt ollaan jo näin pitkällä, mutta ei ihan vielä tarpeeksi pitkällä.Olen siis lähdössä vuodeksi Australiaan, Tasmanian osavaltioon. Tasmaniassa käyn koulua osavaltion pääkaupungissa, Hobartissa, joten asun luultavasti siellä tai Kingstonin kaupungissa. Varmasti en osaa sanoa, koska minulla tulee olemaan monta isäntäperhettä. Kumpikaan kaupunki ei ole kovin iso. Hobartissa, joka on Tasmanian suurin kaupunki, on noin 47 000 asukasta ja Kingstonissa noin 11 000 asukasta.

Tässä kaikki tältä erää. Tervetuloa mukaan seuraamaan vaihtovuottani Tasmaniassa. Se on täynnä elämää! Ainakin toivottavasti :) Nähdään seuraavassa postauksessa!!!!

Aarne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti